Sterke punten van
DC Verspreiding.

  • DC Verspreiding werkt in een groot gebied met eigen bezorgers, waarmee rechtstreeks contact is.

  • DC Verspreiding heeft de faciliteiten, vakkundige mensen, een netwerk en jarenlange ervaring om er voor te zorgen dat uw folder of drukwerk op de juiste manier en bij de gewenste consument terechtkomt.

  • DC Verspreiding kan geselecteerd verspreiden. Dit betekent dat wij uw folder of drukwerk per postcode of zelfs per wijk kunnen verspreiden.

  • Alle folders en overig drukwerk worden los met een weekblad meebezorgd en zeker niet in een folderpakket, dus heeft uw reclameboodschap een hoge attentiewaarde.

Dit kunnen wij verzorgen in heel Nederland door samenwerking met de ongeveer 300 lokale uitgeverijen in heel Nederland. Deze lokale uitgevers weten precies wat er in hun gemeente speelt en houden haar inwoners hiervan redactioneel op de hoogte. Zij zijn dus een belangrijke schakel in de samenleving. Door het los meeverspreiden van uw folder met deze lokale weekbladen bereikt u op een effectieve manier de consument. Uw folder wordt altijd los meeverspreid dus niet in een in plastic verpakt pakket.

Het aanleveren van de folders of het drukwerk hoeft pas uiterlijk op maandag 12.00 uur in de week van verspreiding te gebeuren bij het magazijn van DC Verspreiding. Door dit scherpe tijdstip kunt u met uw reclameboodschap goed inspelen op de actuele situatie.

DC Verspreiding zorgt ervoor dat alle weekbladen, folders en drukwerk bij de bezorgers worden thuisgebracht. Deze service richting bezorgers wordt als positief ervaren en zorgt ervoor dat DC Verspreiding altijd voldoende bezorgers heeft.